Graag wil ik, Dörte van Kooten (1964), mijzelf even aan u voorstellen: ik ben de eigenaar en oprichter van SoLa Software Support. Met dit bedrijf combineer ik mijn achtergrond in de muziek (opleiding Docerend musicus Dwarsfluit aan het Twents Conservatorium in Enschede) met mijn technische kennis (opleiding bedrijfsinformatiekunde aan de Technische Universiteit in Enschede).

Als SoLa Software Support ondersteun ik sinds 1994 nationaal en internationaal orkesten en ensembles bij alle aspecten van de implementatie van planningssoftware en het support achteraf.

Door mijn kennis van muziek en techniek spreek ik de “taal” van de organisatie en kan ik wensen vertalen naar technische oplossingen. De brede functionaliteit van het pakket brengt mij in aanraking met alle lagen van de organisatie. Voor mij ligt de uitdaging daarin om voor alle gebruikersgroepen de beste manier te vinden om de nieuwe tool uit te leggen en iedereen snel en efficiënter mee te laten werken.

Samengevat, kan ik u het volgende bieden:

  • Brede kennis van het primaire proces bij orkesten en ensembles,
  • Technische en muzikale achtergrond,
  • Breed referentiekader bij het zoeken en vinden van oplossingen,
  • Veel ervaring,
  • Makkelijk omgaan met verschillende soorten mensen,
  • Gebruikers op hun eigen manier vertrouwd maken met de software,
  • Enthousiasme, geduld en een goed werken in een team,
  • Pragmatisch, no-nonsense, gericht op resultaat.